Kuka kuvaa

Aloitin valokuvauksen kymmenisen vuotta sitten. Kuvaaminen alkoi klassisesti luonto- ja maisemakuvauksesta, mutta leipätyöni elintarvikealan sisällöntuottajana johti luonnollisesti ruoan kuvaamiseen. Työnantajan palveluksessa olen tehnyt ruokakuvauksia viitisen vuotta mm. web- ja printtijulkaisuihin sekä markkinointimateriaaleihin.

 

Henkilökuvaus on ruokakuvaukseen verrattuna aivan oma taiteenlajinsa, ihan jo kuvattavan kanssa kommunikoinninkin suhteen. Henkilökuvaus vaatii kuvaajalta sosiaalisia taitoja, tilannetajua ja huomaamattomien yksityiskohtien näkemistä. Näissä olen kehittynyt hurjasti, ja henkilökuvaus onkin nyt ruokakuvien ohella suurin työllistäjäni. Henkilö- ja ruokakuvausten lisäksi minua työllistävät myös lehtikuvat.

Olen mielelläni apunasi, kun kaipaat toiveesi huomioivaa ja ammattitaitoista kuvaajaa, joka löytää ne upeimmat hetket ja kuvakulmat. Toimialueinani ovat pääasiassa Helsinki, Espoo ja Vantaa, mutta työtilauksia olen ottanut vastaan koko Etelä-Suomen alueelta. Yhteystietoni löydät täältä.

 

Otetaan yhdessä elämäsi kuvat!