yrityskuvaukset

Hyvä kuva todellakin on enemmän kuin tuhat sanaa. Hyvä kuva on myös loistava brandinrakentaja. Tänä päivänä juuri kuvilla tehdään kaupat ja luodaan tunnelmat.

Kuvauspalveluni yrityksille:

Yrityskuvaukset Tero Honkaniemi.jpg

Teen kuvauksia sekä asiakkaan tiloissa, miljöössä että Espoon Olarissa sijaitsevassa studiossa. Kuvauksiin sisältyy aina kuvausten järjestelyt ja ammattimainen kuvankäsittely. Tarjoan mahdollisuuden ladata kuvapankista valmiit kuvatiedostot käyttötarkoitukseen sopivassa koossa. Yritysten kuvaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti, pyydä tarjous!

Olen tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa:

meiranova10cm.png
Apetit_Oyj-n_logo.png
logoAdmicom-lime.png
hk_logo_big2.png
KN_Kotisivun+oma+somekuva_160518.png
Findus_logo.svg.png
Parasta_kanaa_NMK.png
alavuden_pysty_banner_large.png

“Kiitos jälleen upeista kuvista! Olet antanut siinä määrin vahvan työnäytteen, että mielellämme jatkaisimme yhteistyötä kanssasi myös tulevaisuudessa.”

- Katja, Admicom Oyj

ruokakuvaus

 
Hyvä ruokakuva ei ole pelkästään kuva ruuasta, vaan sen tehtävä on kertoa kokonainen tarina: miltä ruoka näyttää, tuoksuu ja maistuu...
Hyvässä ruokakuvassa on aina tuo tarina. Tarina kertoo, mitä on tapahtunut tai
mitä on pian tapahtuva.

"Onnistunut ruokakuva saa katsojan ajattelemaan: minä haluan syödä tuon!"

Kiinnostuitko kuvauksesta?

tuotekuvaus

20-vuotinen urani ruoka-alan ammattilaisena, kokkina ja ruokasisältöjen tuottajana, saa minut näkemään ruuan enemmän kuin vain annoksena. Ruoan värit, muodot ja rakenteet vaikuttavat paljon siihen, mikä kuvaustapa saa ruuan parhaat puolet esiin – mikä tekee ruokakuvasta houkuttelevan ja herkullisen.

 

Kun haluat tuoda yrityksesi ruokatuotteen esiin parhaalla mahdollisella tavalla, olen mielelläni palveluksessasi.

Erilaiset ruokakuvaukset ravintoloille ja elintarvikealan yrityksille. Tarvittaessa palveluni kattaa kaiken kokkauksesta stailaukseen ja kuvaamisen kautta valmiisiin kuviin.

Kaikki ruokakuvauspalveluni sisältävät kuvasuunnittelun, ammattimaisen valaisun, kuvauksen ja jälkikäsittelyn. Ruokakuvaus voidaan järjestää ravintolan tiloissa, jolloin raaka-aineiden saatavuus ja annosten valmistaminen on helpointa ja sujuvinta.

Lisätietoja tarjoamistani

ruokakuvauksista ja

reseptituotannosta löydät

MAKUPAKKI-sivustolta.

 

Hyvien kuvien avulla kuluttaja pystyy ihastumaan tuotteeseen ja tekemään ostopäätöksen. Varsinkin tämän päivän visuaalisessa maailmassa laadukkaiden ja trendikkäiden kuvien merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Myös verkkokaupoissa laadukkaat kuvat ovat se, joilla tuotteet myydään.

"Hyvä tuotekuva ei ole ainoastaan kuva tuotteesta, vaan sen tehtävä on kuvata tuotteen ominaisuuksia ja rakentaa tuotteen ja yrityksen imagoa."