henkilökuvaukset

Teen henkilökuvauksia sekä miljöössä että Espoon Olarissa sijaitsevassa studiossa. Miljöökuvaukset toteutetaan pääasiassa pääkaupunkiseudun monipuolisissa maisemissa, mutta tarvittaessa olen valmis siirtymään kuvauskalustoineni myös kauemmas. Henkilöasiakkaiden hinnat sisältävät matkakulut pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kirkkonummi).

 

"Tarve henkilökuville
voi syntyä monista eri syistä"

Tyypillisiä kuvauksen aiheita ovat lasten vuosikuvat, perhekuvat ja valmistujaiskuvat, kuten esimerkiksi ylioppilas- ja rippikuvat. Näiden lisäksi henkilökuvien ottaminen tulee ajankohtaiseksi esimerkiksi CV:n tai LinkedIn -profiilin päivittämisen myötä.

 

Lapsi- ja perhekuvaus

Ikuista perheen tärkeät hetket ja lasten kasvun eri vaiheet.

Kuulutko sinä niihin ihmisiin, joilla on aina liikaa hyviä kuvia omista rakkaista? En minäkään 😁 

 

Lapset kasvavat silmissä, ja kasvun eri vaiheet on mukava tallentaa ikuisiksi muistoiksi laadukkaiden ja ammattilaisen ottamien valokuvien muodossa.

 

Kuvasin taannoin nelihenkistä perhettä, jossa vanhemmilla oli viisikymppiset ja 20-vuotis hääpäivä samana vuonna. Siinä on jo vähintäänkin loistava syy perhe- ja pariskuntakuvaukselle. Yhdessä ja erikseen.

Perhekuvat saavat paljon lisää syvyyttä, kun samaan kuvaan saadaan kolme tai jopa neljä eri sukupolvea. Nämä yhteiset hetket ovat arvokkaita ja ainutlaatuisia! Kuvien ei tarvitse välttämättä olla poseerattuja pönötyskuvia, sillä usein lämminhenkisimmät ja hauskimmat kuvat syntyvät silloin, kun kuvaustilanteeseen saadaan hieman toiminnallisuutta. Se voi olla esimerkiksi lauta- tai korttipeli tai ihan vaan yhteinen rento keskustelunaihe. Näin kuvattavien ei tarvitse ajatella olevansa kuvattavina, ja se näkyy lopputuloksessa.

 

Valokuvauksen hinta ja hinnoittelun selkeys vaikuttavat paljon ostopäätökseen. Yksinkertaisimmillaan valokuvaus voi olla pienen lapsen puuhakuvaus, joka on helppo toteuttaa vaikka oman pihan hiekkalaatikolla. Toisesta päästä hintahaitaria löytyy koko perheen Lifestyle-kuvaus.Ikuista perheen yhteinen tapahtuma, juhla tai vaikka Linnanmäki-päivä unohtumattomiksi kuviksi.

Suosituin paketeista on M-paketti, jossa voi helposti mahduttaa samaan kuvaukseen niin perhe- kuin lapsikuvia sekä kuvia vanhemmista kahdestaan.

"Olen tehnyt sinulle valmiita kuvauspaketteja, jotka helpottavat päätöksesi tekemistä."
"Mikäli valmiista paketeista ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivaa ratkaisua, kuvaus voidaan aina räätälöidä tarpeen mukaan."
Valmiit lapsi- ja perhekuvausten paketit

Hinnat sisältävät alv. 24 %

COMBO

Yhdistetty ryhmäkuva

 • Kuvausaika 30-60 min

 • Kaikki kuvattavat kuvataan erikseen ja yhdistetään kuvankäsittelyllä samaan kuvaan

 • Voidaan toteuttaa kotona tai studiossa

hinta 48 € per kuvattava

 
S

Lasten puuhakuvaus miljöössä

 • Kuvauksen kesto 15-30 min

 • Nettigalleria kuvien valintaan

 • Max. 5 valittua kuvatiedostoa huolellisesti viimeisteltynä.

 • Lisäkuvatiedostot à 25 €

hinta 120 €

M

Lapsi- ja perhekuvaus

miljöössä tai studiossa

 • Kuvauksen kesto n. 1 h

 • Nettigalleria kuvien valintaan

 • Max. 10 valittua kuvatiedostoa huolellisesti viimeisteltynä

 • ​Lisäkuvatiedostot à 25 €

hinta 220 €

L

Koko perheen Lifestyle-kuvaus 

 • Kuvauksen kesto max. 3 h

 • Nettigalleria kuvien valintaan

 • Max. 20 perhe-, lapsi- ja tunnelmakuvatiedostoa huolellisesti viimeisteltynä

hinta 480 €

Valmistujaiskuvaus

Arvokkaat muistot ainutlaatuisesta päivästä!

Valmistujaispäiväsi on vain kerran. Olipa kyseessä sitten ylioppilasjuhla, konfirmaatiopäivä tai ammattiin valmistuminen, olet tehnyt sen eteen töitä ja olet ansainnut täydellisen juhlapäivän. Juhlapäivän muistot saattavat pian haalistua, mutta laadukkaita valokuvia katselee mielellään vielä vuosikymmenten päästä.

 

Omista ylioppilasjuhlistani on päässyt vierähtämään jo jokunen vuosi, mutta valmistujaispotretit ovat edelleen tallella. Niihin kuviin palatessani mieleeni muistuu heti monta hyvää hetkeä tuosta päivästä.

Jokaisen kuvan ei välttämättä tarvitse juhlistaa valmistumistasi, ja varsinkin monet tuoreet ylioppilaat ovat halunneet osan kuvista ilman klassista lakki & ruusu -yhdistelmää. Kuten muistakin henkilökuvauksista, myös valmistujaiskuvauksista olen tehnyt sinulle valmiit ja helpot paketit. Suosittelen lämpimästi M-paketin valitsemista, ihan jo sen pidemmän keston vuoksi. Ensimmäinen vartti saattaa mennä totutellessa kuvattavana olemiseen, ja usein viimeiset kuvat ovat ne, jotka valitaan jatkoon.

"Tunnissa ehtii kuvata

paljon erilaisia kuvia"